Siem van Overveld

37 Donateurs
€ 514 Opgehaald

Ik collecteer omdat:

Onze zoon Siem is sinds zijn geboorte ernstig ziek. Zijn metabole ziekte is niet te genezen. Zijn leven bestaat uit veel medicijnen, sondevoeding, therapie en heel veel aanpassingen. Na vele jaren vol ziekenhuisbezoeken hebben wij afgelopen mei eindelijk onze eerste, echte Opkikkerdag gehad.
Wat hebben we genoten! We werden compleet in de watten gelegd, niks was te gek. Onze zoon vloog zelfs in een helikopter! Het voelde zo bijzonder dat je een dag compleet wordt ontzorgd en deze ongewone dingen mag doen. Ook hebben we voor het eerst sinds lange tijd een zeer dierbare familiefoto gemaakt. We hebben herinneringen gemaakt. Deze dag was  een herinnering om nooit te vergeten!
Dit gunnen wij alle zieke kinderen en hun gezin. 1 dag alle zorgen vergeten. Daarom collecteren wij deze week voor Stichting de Opkikker.

Helaas gooit een opname in het ziekenhuis voor ons weer roet in het eten en konden we onverwacht zelf niet meelopen langs de deuren. Daarom hebben we deze actie bedacht en een online collectebus aangemaakt. 

Doe jij ook een mooie donatie in onze collectebus? Alle beetjes helpen! Want de organisatie draait op vrijwilligers en er zijn honderden opkikkerdagen per jaar!

Heel erg bedankt! Uw geld komt écht goed terecht.